ΠΑΤΡΑ : Στο Αρσάκειο Πρωτοχρονιά με την Δημοτική Αρχή

 

Στο πλήρως ανακαινισμένο κτίριο του Παλαιού Αρσακείου φιλοδοξεί και ελπίζει η Δημοτική Αρχή της Πάτρας να υποδεχθεί τον νέο χρόνο 2024, πραγματοποιώντας σε αυτό, ως νέο Δημαρχείο, την καθιερωμένη πανηγυρική Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση. 

 Αναφερόμαστε στην εκδήλωση ανταλλαγής ευχών που γίνεται κάθε Πρωτοχρονιά πρωϊ μετά την επίσημη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό..

Κάθε χρόνο συνηθίζεται ο ο Δήμαρχος  Πατρέων, να  προσκαλεί τους δημότες  στο Δημαρχείο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς  γυρω στις 11.00 το πρωί, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν είχε πραγματοποιηθεί την  Πρωτοχρονιά του 2021, αλλά και του 2022, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζοντο,  ενώ φέτος  (2023) είχε γίνει κανονικά . Τώρα στο Αρσάκειο την 1/1/24  αναμένεται ότι θα έχει ακόμα περισσότερο πανηγυρικό χαρακτήρα.

Αλλωστε η μετακόμιση των δημοτικών Υπηρεσιών εκεί  προγραμματίζεται να ξεκινήσει τέλη Νοεμβρίου όμως  θα εξελιχθεί σταδιακά καθώς υπάρχουν ακόμα πολλές εκκρεμότητες κυρίως σε υποδομή εξοπλισμού μεταξύ οποίων και στην  υπό διαμόρφωση αίθουσα τελετών.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞ. ΒΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου