ΠΑΤΡΑ : Εξαιρετικές οι εντυπώσεις από τους αγώνες Majors και Beginners

Το Φροντιστήριο ΔΥΝΑΜΗ φιλοξένησε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, τις δύο κατηγορίες του τουρνουά Patras Divisions, εντυπωσιάζοντας όλους τους συμμετέχοντες, με την υψηλής αισθητικής αίθουσα εκδηλώσεων.

Έπειτα από 5 γύρους αγώνων, στους Majors ο Βαγγέλης Σωτηρόπουλος έκανε το απόλυτο των νικών κατακτώντας την πρώτη θέση. Σε υψηλές πτήσεις κυμάνθηκε ο Φώτης Βλαχόπουλος φτάνοντας στην δεύτερη θέση, ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Ανδρέας Κυριακόπουλος.
 

Αν και ισοβάθμησε με τον Κυριακόπουλο, ο Γιώργος Μπαρδάκης είχε χαμηλότερο συντελεστή βαθμολογίας και έμεινε στην τέταρτη θέση, λαμβάνοντας όμως την πρόκριση μαζί με την πρώτη τριάδα για την πρώτη κατηγορία των LEGENDS.

 Στους Beginners, η Βάλια Μανίκα κέρδισε το κύπελλο της νίκης, με τον Γιάννη Τρυπαναγνωστόπουλο να ακολουθεί, σε μια κατηγορία όπου οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες είχαν κυρίως καθοδηγητικό χαρακτήρα.

Την διαιτησία και την γραμματεία επιμελήθηκαν οι Δημήτρης Χριστοδούλου και Γιώργος Βοεράκος.

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον στην Πάτρα, γίνεται πλέον πιο έντονο για το Stratego, όσο πηγαίνουμε στα μέσα της σεζόν. Όλοι οι παίκτες πλέον αναμένουν τα χριστουγεννιάτικα τουρνουά και το Patras Championship 2023, πρωτού έρθει το εορταστικό 2024, της επετείου 10 χρόνων της Patras Stratego Team.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου