Πάτρα: Αναβάλλεται η εκδήλωση για το βιβλίο του Νίκου Τόμπρου με την καθηγήτρια ιστορικό Μαρία Ευθυμίου

 

Όπως έγινε γνωστό, λόγω ασθένειας της καθηγήτριας ιστορίας, κυρίας Μαρίας Ευθυμίου, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 13/12/2023 εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Νίκου Τόμπρου με τίτλο «Η Πάτρα στον Αγώνα (1821-1828) στην αίθουσα του ξενοδοχείου My Way στη λεωφόρο Όθωνος Αμαλίας 16, στην Πάτρα, αναβάλλεται.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, στις 6.30 μμ στον ίδιο χώρο, στο ξενοδοχείο My Way Hotel & με τους ίδιους συντελεστές.

Την παρουσίαση διοργανώνει η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr στο πλαίσιο της γνωριμίας με ιστορικές αναφορές στην πόλη της Πάτρας, από κοινού με τις εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ και με την υποστήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας.

Για το βιβλίο θα μιλήσει εκτός της δημοφιλούς Μαρίας Ευθυμίου, η οποία διατελεί Ιστορικός και Καθηγήτρια πανεπιστημίου στο ΕΚΠΑ, ερευνήτρια Ιστορίας και Αρχαιολογίας & συγγραφέας ιστορικών βιβλίων, (είναι επίσης βραβευμένη με το Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας) και η  καθηγήτρια ιστορικός και συγγραφέας Γιώτα Καΐκα-Μαντανίκα. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μάγνης. Θα ακολουθήσει παρέμβαση από το συγγραφέα καθώς & διάλογος με τους παραβρισκόμενους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου