Μια ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συνεργασία

Mε πρωτοβουλία του Επιτίμου Προέδρου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννου Γραμματίδη, οι Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού και το Fondazione Magna Grecia, που εδρεύει στη Ρώμη, εγκαινιάζουμε μια ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συνεργασία για την ενθάρρυνση και υλοποίηση δράσεων σχετικών με τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την οικολογία, τις τέχνες, την ιστορία, τη φιλοσοφία και τις παραδόσεις των δύο χωρών, με έμφαση στα κοινά σημεία που τις ενώνουν.

 Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει την, κατά περίπτωση, συμμετοχή της Επιτροπής Πολιτισμού του Επιμελητηρίου σε θέματα που θα αποφασίσουμε από κοινού να υλοποιήσουμε.

 

Στα πλαίσια αυτά, οι δύο φορείς θα υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας στην αίθουσα “M. H. Wiener” της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών (Σουηδίας 54, Αθήνα 106 76) την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

 

Θα προηγηθούν χαιρετισμοί των διοικήσεων των δύο φορέων. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να είστε μαζί μας και στη συνέχεια, με ένα ποτήρι κρασί, να έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες και να ευχηθούμε Καλές Γιορτές.

 

Για όσους το επιθυμούν και ο χρόνος τους το επιτρέπει θα ακολουθήσει ξενάγηση  στην Έκθεση της Γενναδείου Βιβλιοθήκης.

 

Σας περιμένουμε

 

Ζωζώ Λιδωρίκη

Πρόεδρος

Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού

Επιτροπή Πολιτισμού Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου