ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΤΡΑ

Εκδήλωση με τίτλο "Οι εμπορικές - οικονομικές σχέσεις Ελλάδος - Βοσνίας Ερζεγοβίνης και οι Προοπτικές Ανάπτυξής τους" παρουσία του Πρέσβη Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα, Dragan Vukovic

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο "Οι εμπορικές - οικονομικές σχέσεις Ελλάδος - Βοσνίας Ερζεγοβίνης και οι Προοπτικές Ανάπτυξής τους" θα πραγματοποιηθεί  ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2 και ώρα 12μμ στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα.

 

 

 Κεντρικά θέματα συζήτησης θα αποτελέσουν οι εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών, οι εξαγωγικές προοπτικές, οι επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες ενώ θα παρουσιαστούν τα περιθώρια βελτίωσης των διμερών εμπορικών μας σχέσεων με στόχο να αυξηθούν κατά το μέγιστο δυνατό οι εξαγωγικές δυνατότητες των επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ν. Φαρμάκης και ο Πρέσβης της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα, D.Vukovic, ενώ θα μιλήσουν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας & Καινοτομίας, Φ. Ζαΐμης, ο τ. Πρέσβης της Ελλάδας στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Δ. Παπανδρέου και ο Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, Προϊστάμενος Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Πρεσβείας Σεράγεβο,Γ.  Τοσούνης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φ. Ζαΐμης, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία για την εν λόγω εκδήλωση προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας να λάβουν μέρος προκειμένου να ενημερωθούν για τις δυνατότητες δραστηριοποίησής τους στην αγορά της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου