Συνελήφθη διακινητήςναρκωτικών στην Πάτρα

 Κατασχέθηκαν (234) γραμμάριακοκαίνης, (1.250) ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

 Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία γιαδιακίνησηναρκωτικών.

 

 

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη ακόμα ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών,αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον αλλοδαπό άνδρα να μεταβαίνει με μοτοσικλέτα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου συναντήθηκε με τον διακινητή, προέβησαν σε αγοραπωλησία ναρκωτικων ουσιών και στη συνέχεια αποχώρησαν κινούμενοι με μοτοσικλέτες.

 

Οι αστυνομικοίτου Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δυο κατηγορούμενουςκαι σε σωματικούς ελέγχους που τους ενήργησαν,βρήκαν στην κατοχή του διακινητή και κατέσχεσαν (505) ευρώκαι ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στην κατοχή του αγοραστήβρέθηκαν και κατασχέθηκαν 0,6 γραμμάρια κοκαίνης και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε κατάστημα του διακινητή, στην οικία και στην μοτοσικλέτα του,οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαντα εξής :

 

·       (234) γραμμάρια κοκαίνης

·       (745) ευρώ

·       (1)ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείαςκαι

·       (1) κινητό τηλέφωνο.

 

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο κατηγορούμενος από την  διακίνηση των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών ανέρχεται μέχρι τοχρηματικό ποσό των (28.152) ευρώ.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου