5ηΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Συμμετέχουμε σήμερα Αλλάζουμε το αύριο

 Με κεντρικό σύνθημα « Συμμετέχουμε Σήμερα Αλλάζουμε το Αύριο» η Διοικούσα  Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε από χθεςΔευτέρα15 Ιανουαρίου τον Ε’ Κύκλο εγγραφής νέων μελών σε ολόκληρο το Νόμο που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Σε μήνυμά τους ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα Μέλη και οι Τομεάρχες της Δ.Ε.Ε.Π. επισημαίνουν :

«Το 2024 είναι ο πρόλογος μιας άλλης εποχής. Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ρεαλισμού και προόδου. Δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα  αλλά  το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Με 200000 ενεργά μέλη εκ των οποίων τα 10000 στην Αχαΐα η Ν.Δ. είναι το κόμμα που εξελίσσεται σε μια Ελλάδα η οποία αναπτύσσεται. 

 

 

 

 

Συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει την ζωή όλων των Ελλήνων για να οδηγήσουμε τη χώρα με ασφάλεια στο δρόμο της ασφάλειας, της προκοπής και της ευημερίας».

Ο Πρόεδρος , τα Μέλη , οι Τομεάρχες της Δ.Ε.Ε.Π. καθώς και  τα Δ.Σ. των Επτά Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων μαζί με εθελοντές ξεκίνησαν από χθεςτην εκστρατεία με επισκέψεις - συναντήσεις με πολίτες στις πόλεις και τα δημοτικά διαμερίσματα. 

Εγγραφές νέων μελών καθώς και ανανεώσεις συνδρομών για το 2024 θα  γίνονται καθημερινά και στα γραφεία της ΔΕΕΠ (Κορίνθου 273Γ - 4ος όροφος , 10:30 – 12:30 & 19:00 – 21:00) καθώς και στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις. Παράλληλα όσοι επιθυμούν έχουν την δυνατότητα να εγγράφονται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματος (https://members.nd.gr/registration).

Η Νέα Δημοκρατία με το βλέμμα στην ανάπτυξη της οικονομίας και τη σκέψη στην ανακούφιση της κοινωνίας μετατρέπει τα καθημερινά βήματα προς τα εμπρός σεένα μεγάλο άλμα προς το μέλλον για την Ελλάδα που αξίζουμε.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας συνεχίζει με σχέδιο και με όπλο την εμπιστοσύνη των στελεχών, μελών και εθελοντών. Μετατρέπει τις ευρωεκλογές της άνοιξης σε βήμα επιβεβαίωσης της πολιτικής σταθερότητας και της προόδου.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου