Περί χρήσης εμπορικού σήματος «ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ»

Η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας επισημαίνει ότι απαγορεύεται η χρήση του εμπορικού σήματος «ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» σε παραγόμενα και πωλούμενα προϊόντα ή παρεχόμενες υπηρεσίες χωρίς οι χρήστες προηγουμένως να έχουν συνάψει σχετικές έγγραφες συμβάσεις με την ΚΕΔΗΠ.

Σε διαφορετική περίπτωση, η ΚΕΔΗΠ θα αναγκαστεί, προς διασφάλιση των εννόμων συμφερόντων της, να ασκήσει όλα τα σχετικώς εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα, υπό την ιδιότητά της ως αποκλειστικού δικαιούχου του εμπορικού σήματος «ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ».

 Υπενθυμίζεται ότι το 2022 η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας (για πρώτη φορά από τη σύστασή της, το 2011) ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάθεσης και οριστικής κατοχύρωσης του εμπορικού σήματος «ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ», του οποίου είναι αποκλειστική δικαιούχος.

Με σχετική επιστολή της προς το Επιμελητήριο Αχαϊας, τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πάτρας, την ΟΕΒΕΣΝΑ, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τον ΣΚΕΑΝΑ, την Ένωση Ξενοδόχων Ν.Αχαϊας και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελ/σου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας, η ΚΕΔΗΠ ζήτησε την ενημέρωση των μελών τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου