Συνάντηση Βασίλη Αϊβαλή και μελών της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», με τον Αλέξη Χαρίτση


Με τον  Πρόεδρο της Κ.Ο. της «Νέας Αριστεράς», Αλέξη Χαρίτση συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέριο Βασίλης Αϊβαλής, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πατρέων, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία έλαβαν επίσης μέρος από την πλευρά της «Νέας Αριστεράς» η βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και οι Κώστας Σπαρτινός, Ανδρέας Ριζούλης,  Μιχάλης Σιδηρόπουλος,  Αντώνης Κότσαλης, Νίκος Κοντοές και Νίκος Κανελλάκης και από την πλευρά της παράταξης «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Βαγγέλης Καραχάλιος, Γιάννης Λάμπρου, Πόπη Αλιβιζάτου και Δάφνη Χάλκου, συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ευρύτερα, αλλά και ειδικότερα με την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Πατρέων.

 


 

Ειδική αναφορά έγινε στα μεγάλα έργα υποδομών της περιοχής που καθυστερούν ιδιαίτερα, όπως η νέα σιδηροδρομική γραμμή και το δίκτυο φυσικού αερίου στην πόλη της Πάτρας.Εκτενής συζήτηση,επίσης, έγινε και για το επίκαιρο θέμα περί κατασκευής μαρίνας μεγάλων σκαφών στην κεντρική λιμενολεκάνη της πόλης καθώς και για έργα που είναι δυνατόν να αποδώσουν σημαντικά στην ανάπτυξη της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας όπως η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης αλλά και ο διαγώνιος οδικός άξονας Αντίρριο, Ιτέα, Λαμία.

Από την συζήτηση δεν έλλειψαν και οι αναφορές στην αναγκαιότηταδιαμόρφωσης ενός προοδευτικού μετώπου δυνάμεων για τις επερχόμενες εκλογές στην Κεντρική Ένωση Δήμων αλλά και στις προϋποθέσεις υπό από τις οποίες μπορεί αυτό να συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου