Κ.ΣΒΟΛΗΣ / ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ:

Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων Καρναβαλιστών από την περιοχή μας και από όλη την Ελλάδα. Μία γιορτή με πολλά θετικά αλλά και αρνητικά για τα οποία θα αναφερθούμε εν ευθέτω χρόνω. Ο απολογισμός για το Καρναβάλι θα γίνει τις επόμενες ημέρες με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα.

Εκείνο που προέχει είναι να εκφράσουμε ένα μεγάλο μπράβο σε όσους  συμμετείχαν στις φετινές παρελάσεις, καθώς είδαμε πληρώματα και στολές υψηλού επιπέδου και φυσικά πολύ κέφι που μας ξεσήκωσε όλους κι έφτασε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων για τις ατέλειωτες ώρες εργασίας που παρείχαν και κυρίως σε εκείνους του Τομέα Καθαριότητας, οι οποίοι φρόντισαν λίγες μόλις ώρες μετά το πέρας της μεγάλης παρέλασης η πόλη να λάμπει. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Παράλληλα, θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε  την Αστυνομία, την 6η ΥΠΕ, τους υγειονομικούς,  την Πυροσβεστική, το Λιμενικό, τον Ερυθρό Σταυρό, τους εθελοντές και όσους ήταν σε ετοιμότητα, παρέχοντας στον πολίτη τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια αυτό το τριήμερο.

Τέλος, με αφορμή τη σημερινή ημέρα  και την έναρξη της Σαρακοστής ευχόμαστε σε όλους τους Πατρινούς χρόνια πολλά και καλό σαρανταήμερο μέχρι τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου