ΠΑΤΡΑ: Απεβίωσε ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Βακάλογλου –

Απεβίωσε ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πατρέων Δημήτρης Βακάλογλου.

Αφησε την τελευταία του πνοή   το πρωί  προχθές Δευτέρα 25/03/2024, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν .

Υπήρξε ο μακροβιότερος – επί 32 χρόνια – Δημοτικός  Σύμβουλος Πατρέων. Το 2002 και μετά από δικές του επίμονες προσπάθειες πρωτο-εφαρμόστηκε στην Πάτρα  ο θεσμός του σχολικού φύλακα, με 90 αρχικές θέσεις εργασίας.

H κηδεία του  θα γίνει τη Τετάρτη και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

 

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Μιμή Βακαλογλου Με το άγγελμα θανάτου του ιστορικού στελέχους της παράταξης Μιμή Βακαλογλου από την ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση Με βαθυτατη θλίψη η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχος του κόμματος , πρώην αντιδήμαρχο , Λυκειάρχη και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων Μιμή Βακαλογλου .

Ηταν την μεταπολίτευση από τα ιδρυτικά στελέχη της οργάνωσης στην Αχαΐα υπηρετώντας την από διάφορες θέσεις ευθύνης στο καθοδηγητικό όργανο Υπηρξε ο μακροβιότερος από το 1975 Δημοτικός ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος. Πολυσχιδης ήταν η προσφορά του και στον αθλητισμό υπηρετώντας από τη θέση του Προέδρου την Παναχαικη και τον Άρη Πατρών Λυκειάρχης στο εσπερινό Λύκειο ΚΟΡΑΗΣ και επι δεκαετίες ιδιοκτήτης φροντιστηρίων και ΙΕΚ πρόσφερε πολλά και στην εκπαίδευση.

Με την αείμνηστη συζυγο του Αλέκα προβεβλημένη και αυτή στέλεχος της παράταξης που έφυγε από την ζωή πριν από οκτώ μήνες δημιούργησαν μια λαμπρη οικογένεια Σεμνός, με ιδιαίτερο ήθος, αφοσιωμένος, στυλοβάτης στις νίκες και στις ήττες του κόμματος, ανιδιοτελής και εργατικός αποτελεί μέρος της ιστορίας και της ψυχής του κόμματος στην Αχαΐα. Το αποτύπωμά του είναι ανεξίτηλο. Όπως και η σκέψη του. Κοιτούσε πάντα το μέλλον με γνώμονα τα μεγάλα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της ΔΕΕΠ, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές απευθύνουν στα παιδια του Ελπίδα και Γιώργο τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια. Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πολυσήμαντης προσφοράς του στην Νέα Δημοκρατία θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του κατά τη διάρκεια της προσεχούς πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η ΔΕΕΠ το Σάββατο στο ξενοδοχείο  Αστηρ με ομιλητή τον Υπουργό Εθνικης Άμυνας Νίκο Δένδια».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου