Υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

 Την πρωτοβουλία των επτά Επιμελητηρίων -Πελοποννήσου, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας- αγκαλιάζει, το κορυφαίο εθνικό επιμελητηριακό όργανο, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), θέτοντας υπό την αιγίδα της την Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO». Στόχο της έκθεσης αποτελεί η ανάδειξη των πελοποννησιακών προϊόντων, των τοπικών επιχειρήσεων αλλά και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα.

 

Η σύμπραξη της ΚΕΕΕ με τα επτά Επιμελητήρια-μέλη της, με αφορμή την Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», είναι μία σημαντική πρωτοβουλία για την ανάδειξη της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. 

 

Δήλωση Προέδρου ΚΕΕΕ κ. Ιωάννη Μασούτη

«Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) υποστηρίζει όλες τις δράσεις και τα προγράμματα, τα οποία προάγουν την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Η Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της χώρας μας. Πιστεύουμε στη σύμπραξη των Επιμελητηρίων-μελών μας και στη δημιουργική τους αλληλεπίδραση ώστε να αναδείξουμε όλοι μαζί την ελληνική οικονομία. Το αποτύπωμα, το οποίο αφήνουν δράσεις όπως η Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», είναι ισχυρό για το καλό της Ελλάδας και των επιχειρήσεών μας.

Τα Επιμελητήρια της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Αχαΐας, της Ηλείας, της Κορινθίας, της

Λακωνίας και της Μεσσηνίας πρωτοπορούν και ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν, για μία ακόμα χρονιά, Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», για να αναδείξουν τον τόπο τα πελοποννησιακά προϊόντα, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. Οι τοπικές επιχειρήσεις με επιμονή συνεχίζουν αδιάκοπα να παράγουν στην Πελοπόννησο, διαθέτοντας προϊόντα και υπηρεσίες που προσθέτουν αξία και διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου