Ασυμβίβαστος ο Θάνασης Τεμπέλης

 Με την αναγγελία της αιφνίδιας απώλειας του προβεβλημένου στελέχους μαςΘανάση Τεμπέλη, πρώην Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Καλαβρύτων, από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας πληροφορήθηκε με αισθήματα θλίψης τον πρόωρο χαμό του Θανάση Τεμπέλη.

 

 Γαλουχήθηκε μέσα από τις τάξεις της οργάνωσης την οποία υπηρέτησε με υποδειγματικό τρόπο και αφοσίωση  από διάφορες θέσεις ευθύνης. Ως μέλος και στην συνέχεια ως Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Καλαβρύτων και της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Μαχητικός , ασυμβίβαστος , ανιδιοτελής υπερασπιζόταν τα ιδανικά και τις αξίες μας.

Κρατάμε στη μνήμη μας το ήθος , τη σεμνότητα , τον καθαρό λόγο και τη σταθερότητα του συναγωνιστή Θανάση Τεμπέλη.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα Μέλη, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας, απευθύνουν στα αδέλφια του Αγγελική και Χρήστο τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Η Ν.Δ. αποχαιρετά ΚΑΙ τον Άγγελο Καυγά

Διπλό χτύπημα μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο για την οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας στην επαρχία Καλαβρύτων. Μετά τον Θανάση Τεμπέλη έφυγε πρόωρα από τη ζωή και ο αυτοκινητιστής Άγγελος Καυγάς. Υπήρξε προβεβλημένο στέλεχος της παράταξης στη Δάφνη, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Δάφνης και Τομεάρχης Τουρισμού της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρύτων.

Μαζί με τους αείμνηστους Δημάρχους Κώστα Ασημακόπουλο, Τάσο Σπηλιόπουλο, τους αείμνηστους, Ανδρέα Μιχαλόπουλο, Γιάννη Αντωνόπουλο καθώς και το ιστορικό στέλεχος Γιάννη Μπαλασόπουλο υπήρξαν συνιδρυτές της Τοπικής Οργάνωσης στη Δάφνη και επί δεκαετίες η φωνή και η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας στην ευρύτερη περιοχή.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος ,την εντιμότητα, την ανιδιοτέλειά του και την μεγάλη του προσφορά στην τοπική κοινωνία και την παράταξη.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και τα  μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στη σύζυγό του Μαρία και  τα παιδιάτουΑναστασία, Χρήστο και Χριστίνα τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου