ΠΑΤΡΑ / Πολιτική εκδήλωση με την Υπουργό Σοφία Ζαχαράκη

 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “MYWAY

Στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Πάτρας, διοργανώνει εκδήλωση την προσεχή Δευτέρα, 22 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “MYWAY”, με ομιλήτρια την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

 Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Άννα Μαρία Ρογδάκη.

Πενήντα δύο ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές ο μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα. Με όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους εθελοντές στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Το βράδυ της 9ης Ιουνίου θα πετύχουμε ακόμα μια μεγάλη νίκη στην ιστορία της παράταξης μας. Το χρωστάμε εξάλλου στη Νέα Δημοκρατία μας, στα 50 της χρόνια να της κάνουμε ένα μεγάλο δώρο. Και το καλύτερο δώρο που μπορούμε να της κάνουμε είναι μία πανίσχυρη Νέα Δημοκρατία το βράδυ των εκλογών, νικήτρια στις ευρωεκλογές, πρώτη δύναμη στην κεντροδεξιά της Ευρώπης. Σταθερά, τολμηρά, πιο κοντά στην Ευρώπη, για μία ισχυρή Ελλάδα σε μία Ευρώπη που αλλάζει.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου