ΠΑΤΡΑ : Συνελήφθη γνωστός αντιεξουσιαστής για ηγετικό ρόλο σε τρομοκρατική οργάνωση

  Χειροπέδες, σε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του αντιεξουσιαστικού χώρου της Πάτρας, πέρασαν τη Δευτέρα αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς κατηγορείται για ηγετικό ρόλο σε τρομοκρατική οργάνωση, η οποία μάλιστα πρόσφατα είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Στην εν λόγω οργάνωση αποδίδονται τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ενώ είχαν προφυλακιστεί 6 άτομα ως μέλη της.

 Ο αντιεξουσιαστής στην Πάτρα είχε συλληφθεί πρόσφατα για άλλο αδίκημα

Ο αντιεξουσιαστής είχε συλληφθεί πρόσφατα στην Πάτρα για άλλο αδίκημα και είχε αφεθεί ελεύθερος προ δεκαπενθημέρου.

Tα στοιχεία που τον «έκαψαν»                                                                      

Οι Αρχές εξέτασαν ηλεκτρονικά μέσα του συλληφθέντα τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας και προέκυψαν στοιχεία από τα οποία σχηματίστηκε η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος του.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σύλληψη 38χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη στην Πάτρα, μεσημβρινές ώρες σήμερα (22 Απριλίου 2024), 38χρονος ημεδαπός, σε εκτέλεση σχετικού Εντάλματος Σύλληψης Ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή στην Τρομοκρατική Οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης (Σχετ. η από 27-02-2024 Ανακοίνωση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου