“ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” Προ των πυλών η κορυφαία «γιορτή» της Πελοποννήσου. Δωρεάν μετακίνηση στην έκθεση

 • 87 1024x684
 • Δικαιώνοντας πλήρως το γεγονός ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει τις πύλες της από την Τετάρτη 10 Απριλίου και για πέντε μέρες θα δίνει, από την Τρίπολη, τον παλμό των επιχειρηματικών και οικονομικών εξελίξεων.

   Δωρεάν Μεταφορά επισκεπτών στην έκθεση από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

  Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ενημερώνει όσους θέλουν να επισκεφθούν την έκθεση ότι όλες τις μέρες θα υπάρχει μίνι λεωφορείο από την πλατεία Κολοκοτρώνη και προς τις εγκαταστάσεις της έκθεσης και από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης προς την Πλατεία Κολοκοτρώνη, ανά μία ώρα, βάσει ωρών λειτουργίας της έκθεσης.

  Καθημερινές το λεωφορείο ξεκινά από την πλατεία Κολοκοτρώνη στις 16:00 και τα Σαββατοκύριακα στις 10:00. Σημειώνεται ότι το τελευταίο δρομολόγιο από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης είναι 21:15

  Εγκαίνια

  Η τελετή των εγκαινίων θα λάβει χώρα στον ίδιο χώρο στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 7 μ.μ. παρουσία εκπροσώπων κυβέρνησης, επισήμων πλήθος κόσμου και εκθετών.

  Ώρες Λειτουργίας:

  Καθημερινές: 16:00- 21:00

  Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

  Αιγίδα – Στήριξη – Χορηγίες

  Σημαντική είναι και η εκπροσώπηση των φορέων, οργανισμών και του ελληνικού επιχειρείν, που για μία ακόμη χρονιά δίνουν «ψήφο» εμπιστοσύνης στη διοργάνωση. 

  Αιγίδα: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

  Στήριξη: Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece, ΠΕΔ Πελοποννήσου, Σύνδεσμος Εξαγωγέων ΣΕΒΕ, ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου