Θεοδωρικάκος, Καλαματιανός, Καραθανασόπουλος και Λοβέρδος, μιλούν στην Πάτρα για το νέο βιβλίο του Άγγελου Τσιγκρή

Σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 7.30 μμ, στο Δικηγορικό Σύλλογο της Πάτρας 

Σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 7.30 μμ, θα παρουσιαστεί στην Πάτρα το νέο  βιβλίο του Αχαιού πολιτικού, δικηγόρου και εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή με τίτλο: “Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση Παιδιών: Η Θεσμική Προστασία στην Ελλάδα και την Ευρώπη”. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας (Φιλοποίμενος 24, 3ος όροφος) και η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Τάκης Θεοδωρικάκος (πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΔ), Διονύσης Καλαματιανός (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Τομεάρχης Παιδείας, βουλευτής Ηλείας) και Νίκος Καραθανασόπουλος (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΚΚΕ, βουλευτής Αχαϊας). 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος (βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών ΝΔ). 

Η είσοδος είναι ελεύθερη._

_______________________

 

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει βουλευτής Αχαΐας, γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ, στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη και στο Δίκτυο Πρόληψης της Εγκληματικότητας της ΕΕ. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου