Ανδρέας Σπυρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ από την Πάτρα : ΟΙ πολίτες πρέπει να στείλουν μήνυμα

Το περ. Σάββατο 25 Μαΐου ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας Κ.Π.Ε. και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής  επισκέφθηκε την Αχαΐα.

Στη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους δήλωσε:

«Οσους συναντώ  εδώ στην Αχαϊα μου μεταφέρουν αυτό που βλέπω σε  όλη τη χώρα. Για αΜιά μεγάλη απογοήτευση και ένα αίσθημα ότι δυστυχώς δεν μπορεί το κράτος να σταθεί δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ένας,  κάθε οικογένεια στην καθημερινότητά της.

Το κόστος ζωής έχει εκτοξευθεί. Και αυτό που γίνεται στην αγορά με τιςωτιμές είναι  κάτι αδιανόητο για την χώρα μας. Δεν υπάρχει έλεγχος κανένας, ελάχιστα πρόστιμα, που επιβεβαιώνουν την κερδοσκοπία που υπάρχει σε β΄αρος του ελληνικου λαού.

Το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει και η νκυβέρνηση δεν ακούει τις προτάσεις μας για προσλήψεις και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν.

Για όλους αυτούς τούς λόγους οι πολίτες πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα στις ευρωπαίκές εκλογές πρώτα για την Ευρώπη που θέλουμε και για τη χώρα μας να μπεί ένα φρένο ένα ανάχωμα στην πολιτική της ΝΔ κα της αλαζονείας που εκπέμπει ότι δεν πρέπει να της ασκεί κανείς κριτική. Για αυτό πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση και το Πασοκ  μπορεί όχι μόνο να είναι στη δεύτερη θέση αλλά και να δημιουργήσει δίπλα του ένα κοινωνικό ρεύμα με στόχο  να ανατρέψει τη ΝΔ. Αυτός είναι και ο μεγάλος μας στόχος».

Στην φωτό από δεξιά : Γ. Καρβουνιάρης, Α. Σπυρόπουλος, Κατερίνα Σολωμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου