ΜΑΡΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ : Όσο πιο δυνατή είναι η ΝΔ το βράδυ της 9ης Ιουνίου , τόσο μεγαλύτερη ισχύ θα έχει για να προχωρήσει στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

« Όσο πιο δυνατή είναι η ΝΔ το βράδυ της 9ης Ιουνίου ,τόσο μεγαλύτερη ισχύ θα έχει για να προχωρήσει στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων » , υπογράμμισε πριν από λίγο συνομιλώντας με στελέχη  κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο εκλογικό  κέντρο της ΝΔ στην Πάτρα ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.   

 

Συνεχίζοντας το χαιρετισμό του επισήμανε : «Τα επόμενα 5 χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη που θα επηρεάσουν τις ζωές όλων μας και θέλουμε την ΝΔ πανίσχυρη στο Ευρωκοινοβούλιο και στα ευρωπαϊκά όργανα να διαπραγματεύεται πάντα προς όφελος των Ελλήνων Πολιτών ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε από την Ευρώπη . Είναι σημαντικό να συσπειρώσουμε την βάση μας . Να πολεμήσουμε την αποχή και αυτήν την αίσθηση αδιαφορίας , ότι αυτές οι Ευρωεκλογές  δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία . Πάμε δυνατά όλοι μαζί στην μεγάλη μάχη».

Χαιρετισμό απηύθυνε στη συνάντηση o Βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας καθώς και ο Πρόεδρος της  Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης , ο οποίος  αφού ευχαρίστησε τον Υφυπουργό  για την επίσκεψη του κάλεσε τα στελέχη , τα μέλη και τους εθελοντές  αυτές τις τελευταίες οκτώ ημέρες πριν τις εκλογές σε επαγρύπνηση και συμμέτοχους στην μεγάλη εκστρατεία που  διοργανώθηκε σε όλο το νομό ώστε να φτάσουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε όλα τα σπίτια μέχρι το πιο απομακρυσμένο οικισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου