Συνελήφθησανδύο άνδρες για ληστείαστον Πύργο Ηλείας

 Οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού με δύο ακόμη συνεργούς τους, που αναζητούνται αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας 620 ευρώ από τρία άτομα

 Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στονΠύργο Ηλείας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δύο άνδρες, σε βάρος τωνοποίων σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία κατά συνατουργία.

 

Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δύο ημεδαποί άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

 

Ειδικότερα, οι τέσσερις κατηγορούμενοι,χθες το βράδυ, στον Πύργο, έξω από κατάστημα μίνι μάρκετ, προσέγγισαντα τρία άτομα, που κινούνταν πεζά, από τα οποία,αφαίρεσαν 620 ευρώ, με την απειλή όπλων (καραμπίνα και μαχαίρι) και με άσκηση σωματική βίας.

 

Για τη διέρευνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο κατηγορούμενους ενώ συνεχίζοναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου