Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος, με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου του Δήμου Αγγελική Αγγελοπούλου, την Προϊσταμένη του Τμήματος Πρασίνου Χριστίνα Καρούσου, μαζί με εργαζόμενους της Διεύθυνσης και τον συντονιστή των Εθελοντικών Περιβαλλοντολογικών Ομάδων της πόλης, Δημήτρη Σουγλέρη, ξεκίνησαν νωρίς το πρωί την φύτευση φυτών (μυρτιές, πανσέδες κ.α.) στις ζαρντινιέρες του πεζόδρομου, κατέγραψαν αυτές που έχουν ζημιές, για να διορθωθούν και το κυριότερο κατέγραψαν τα σημεία από τα οποία ξερίζωσαν κάποιοι τα δέντρα για να φυτευτούν άμεσα, νέα.
Η ανταπόκριση των καταστηματαρχών ήταν θετική, μάλιστα ήδη κάποιοι από αυτούς κρατούν περιποιημένες και γεμάτες με λουλούδια τις ζαρντινιέρες που είναι μπροστά στα καταστήματά τους, ενώ συμφώνησαν ότι θα συμμετέχουν στην προστασία και την περιποίηση των νέων φυτών.
Ο Αντιδήμαρχος Τ. Πετρόπουλος, απηύθυνε για μια ακόμα φορά «έκκληση προς τους συμπολίτες και ιδιαίτερα στην νεολαία, να προσέχουν τα λουλούδια, αλλά και τα δέντρα που θα ξαναφυτευτούν, στηρίζοντας την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, να πρασινίσει την πόλη και να την κάνει πιο όμορφη και φιλική για όλους».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου