ΠΑΤΡΑ : "Έφυγε" ξαφνικά από την ζωή ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Θανάσης Φραντζής

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι, εντελώς ξαφνικά, ο Πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας Αθανάσιος Φρατζής. 

Ο Αθανασίος Φρατζής έφυγε από ανακοπή καρδιάς ενω βρισκόταν στο χωριό του στον Μικρό Ποντιά Καλαβρύτων.
Διεκομίσθη, όπως έγραψε το Kalavrytanews.gr, στο κεντρο υγειας Χαλανδρίτσας αλλα ηταν πλέον αργά.Ο Θανάσης Φραντζής εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας το 2002. Τον Οκτώβριο του 2003 επί προεδρίας του το Δ.Σ. αποφασίζει και υλοποιεί δυο σημαντικές δραστηριότητες:
α) Επανακυκλοφορεί την εφημερίδα "ΛΑΥΡΑ" 100 χρόνια μετά την έκδοση του τελευταίου φίλου και
β) Οργανώνει χορευτικά τμήματα, που η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σήμερα συμμετέχουν περισσότερα από 700 άτομα, από 5 έως 70 ετών.


Μήνυμα του Απόστολου Κατσιφάρα για το θάνατο του Θανάση Φραντζή

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας Θανάση Φραντζή, ο οποίος και αιφνιδίως «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
Συγκεκριμένα σε δήλωσή του ο κ. Κατσιφάρας αναφέρει:
«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Θανάση Φραντζή.
Σήμερα, τόσο ξαφνικά, έφυγε από κοντά μας ένας φίλος, ένας ακούραστος άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα στον κρίσιμο τομέα της πολιτισμού στην Αχαΐα και στη Δυτική Ελλάδα.
Πρωτεργάτης του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, προσπαθούσε καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες και τα μέλη του Συλλόγου να κρατήσει ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Αχαΐας και της ιδιαίτερης πατρίδας του των Καλαβρύτων, και να τα μεταδώσει από γωνιά σε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό.
Ο Θανάσης με ήθος και αξιοπρέπεια υπηρέτησε όσο λίγοι τον πολιτισμό μας και σίγουρα θα συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά του, Νίκο και Μαρία, στη λοιπή οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου