ΑΘΗΝΑ/ΠΑΤΡΑ : «Όλα έχουν και ένα όριο»

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Γιώργος Παπανδρέου τις φήμες ότι μαζί με τη σύζυγό του Άντα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
«Σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Γιώργου Α. Παπανδρέου, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και την αλήθεια» γράφει η ολιγόλογη ανακοίνωση του γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού, που καταλήγει: «Όλα έχουν και ένα όριο».


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι αντιμετώπιζε εδώ και πολύ καιρό προβλήματα στη σχέση του και δεν ήταν λίγες οι φορές (κυρίως όταν απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις) που «οργίαζαν» οι φήμες πως ήταν σε διάσταση.
Οπως αναφέρει, μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν στο Καστρί και πλέον μένει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.
Άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, τους οποίους επικαλείται η εφημερίδα, υποστηρίζουν ότι η απόφαση για το διαζύγιο μετά από 26 χρόνια γάμου ελήφθη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. Ωστόσο για την ώρα κανείς δεν ξέρει ποια είναι η αιτία που οδήγησε τον Γιώργο και την Άντα Παπανδρέου στον χωρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου