ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ : Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’



Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το παρελθόν Σάββατο στο Μεσολόγγι, η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, η οποία έλαβε μέρος στη μεγάλη πομπή, προς τον Κήπο των Ηρώων της Ιεράς Πόλεως, που τίμησε φέτος την 189η επέτειο της Ηρωικής Εξόδου των αγωνιστών του Μεσολογγίου.
             Η πρόσκληση από το Δήμο Μεσολογγίου, απετέλεσε ιδιαίτερη τιμή για την 40μελή ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ και η οποία υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Γιώργου Μπουρδόπουλου, πλέον της λιτανευτικής πομπής, έλαβε μέρος και στην ‘’Λεωφόρο των Φιλαρμονικών’’, μία παρέλαση αποκλειστικά και μόνον με Φιλαρμονικές, που έγινε για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη κλίμακα στη χώρα μας, αφού μετείχαν 20 και πλέον Μπάντες. Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, από την κεντρική πύλη της Ιεράς Πόλεως, μέχρι το μνημείο του Ι. Μάγερ, από το οποίο και ξεκίνησε η βραδινή πομπή.
         Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ,

ερμήνευσε το έργο: ‘’THE THUNDERER’’ του JOHN PHILIP SOUSA, κατά τη διάρκεια της παρέλασης και στη λιτανευτική πομπή τα έργα: ‘’AMABILES’’  και ‘’IL NUOVO FANFARISTA’’ του CRISTIAN BARTOLUCCI, ‘’marche thriomphale’’  σε επεξεργασία ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΖΑΓΟΡΙΔΗ.
             Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός, ενώ μετείχαν τα μέλη του Δ.Σ., Ολυμπία Ζώη-Τσίρη και Παναγιώτης Αρκαδιανός, αλλά και πολλά στελέχη της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.


              Εξ άλλου το Σάββατο το πρωί, η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, έλαβε μέρος στις ‘’Εαρινές εκδηλώσεις 2015’’, που οργάνωσε η Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Προσχολικής Αγωγής, στην Πάτρα αλλά παράλληλα και σε άλλες πόλεις.
              Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στην Πλατεία Γεωργίου και η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, ερμήνευσε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα παιδικού τραγουδιού, παρουσία πολυπληθούς κοινού. 
              Την 50μελή χορωδία διηύθυνε η Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου. Βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη. Πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου. Κρουστά: Γιώργος Λαμπράκος. Φλάουτο: Αδαμαντία Διαμαντοπούλου.
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου