ΠΑΤΡΑ : Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη

Ο Σταμάτης Μαλέλης  προσκαλεί  στη Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου»
την Κυριακή 17 Μαΐου στις 18.30, στο θέατρο «Λιθογραφείον».
Η κατάθλιψη είναι γένους θηλυκού;
Μπορεί η αγάπη να την συντρίψει;
Μπορεί ο μαύρος ήλιος της ψυχής μας να χλομιάσει μπροστά στην ελπίδα της ανατολής;
Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας της ηρωίδας, μιας πετυχημένης γυναίκας που όμως αδυνατεί να χαρεί τη ζωή, μπλεγμένη στα δίχτυα της κατάθλιψης,  θα δοθεί από τον ίδιο τον Σταμάτη Μαλέλη στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας.
Ο Σταμάτης Μαλέλης, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φωτίσει με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη.
Την Κυριακή 17 Μαΐου στις 18.30, στο θέατρο «Λιθογραφείον» (Μαιζώνος 172Β & Τριών Ναυάρχων, Πάτρα).
Είστε όλοι καλεσμένοι στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου»,  μια ιστορία που θα αλλάξει τη ζωή πολλών.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου