ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Παραλίγο τραγωδία με λεωφορείο των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

Παραλίγο τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Άρτας, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα vimanews.gr, το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αγρίνιο - Ιωάννινα και είχε ξεκινήσει από την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας στις 11:45 σήμερα το πρωί με επτά επιβάτες.
Στην περιοχή «Πλατανάκια», λίγο πριν το Χάνι Τερόβου, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχό του, με το όχημα να προσκρούει στα βράχια και να ανατρέπεται στη μέση του οδοστρώματος.


Από θαύμα δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί και μόνο μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά, Ωστόσο το σύνολο των επιβατών διακομίστηκε με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ΙΧ αυτοκίνητα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για προληπτικούς λόγους, ενώ στο νοσοκομείο μετέβη και ο οδηγός του ΚΤΕΛ.
Το ατύχημα αποδίδεται στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος, καθώς τόσο ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, όσο και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων Μεταφορών Περιφέρειας Ηπείρου σημείωσαν πως ο οδηγός ήταν έμπειρος, ενώ δεν προκύπτει υπέρβαση του ορίου ταχύτητας από τον έλεγχο του ταχογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου