ΠΑΤΡΑ : Βιωματικό εργαστήριο με μαθητές


Πραγματοποιήθηκε  βιωματικό εργαστήριο με θέμα «τα συναισθήματά μου και εγώ» με τους μαθητές της Α΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών (Στρούμπειο). Η δράση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση της εκπαιδευτικού κας Καρπή Φωτεινής. Εκ μέρους του «Ολοήμερου Κοινωνικού Στεκιού Ψυχικής Υγείας για εφήβους και ενήλικες – ΗΒΗ» και του ΣΟΨΥ, συμμετείχαν η ψυχολόγος κα. Κρανιά Ειρήνη και η κοινωνική λειτουργός κα. Λούκα Ιωάννα. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ΗΒΗ και των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας. 
 Θα ακολουθήσει έκθεση χειροποίητων κατασκευών για τη στήριξη του ΣΟΨΥ και του ΗΒΗ, από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Η έκθεση θα λάβει χώρα το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου (στη συμβολή με την οδό Ερμού).    


Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου