ΠΑΤΡΑ : «ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα, οι ετήσιες καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός – Επιμορφωτικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος της Τοπικής Κοινότητας Αραχωβιτίκων, στον πολυχώρο της Κοινότητας, με την συμμετοχή πλήθους κόσμου και της Νεολαίας της περιοχής, με παρουσίαση των μαθητικών τμημάτων παραδοσιακών χορών και θεάτρου.


          Η εκδήλωση έγινε με την στήριξη της Τοπικής Κοινότητας.
          Παρουσιάσθηκαν παραδοσιακοί χοροί από το μικρό και μεγάλο χορευτικό τμήμα, καθώς και το τμήμα ενηλίκων γυναικών, υπό την Διεύθυνση της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κυρίας Λίας Πολύζου. Οι νέοι παρουσίασαν στη συνέχεια τα θεατρικά έργα «ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΑΤΙ & ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ» και το θεατρικό των Μικρών Παιδιών «ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ», με συντονισμό των Θεατρικών Ομάδων Νεολαίας του Συλλόγου (Τεχνική υποστήριξη – σκηνικά, από εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου).
          Χορηγός της εκδήλωσης η Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ. Υπήρξε ανθόκηπος με άνθη, τα οποία μοιράσθηκαν στους παρευρισκομένους, από το θερμοκήπιο της Εταιρείας ΤΙΤΑΝ. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, με εκπροσώπηση από την Πρόεδρο Ευρυδίκη Αυγεράκη και το Διοικητικό Συμβούλιο.
          Ο Αθλητικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων – Ακταίου με εκπρόσωπο τον Δημήτρη Τουβάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο.
          Παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων και Δημοτικής Ενότητας Ρίου ο Δημοτικός Σύμβουλος Κανελλόπουλος Ιωάννης όπου απέδωσε και χαιρετισμό.
          Επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Ρίου τέως Αντιδήμαρχος Ιωάννης Τσιμπούκης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου Κα Μπιρλή Τασία, ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Βασιλείου Κος Βασίλειος Σταματόπουλος, ο τέως Δ/ντής της Α.Ε. Τσιμέντων Τιτάν, Κος Γεώργιος Παπανδρουλιδάκης.  
          Η συγγραφέας Αμαλία Κουσαδιανού.
          Για το σκοπό της εκδηλώσεως και το έργο του Συλλόγου μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Τσιμπούκης, περιστοιχιζόμενος από τα μέλη του Δ.Σ., τους Μαρία Δημακοπούλου, Ουρανία Πετροπούλου και την Ομάδα Οργάνωσης των εκδηλώσεων από τους Νεολαίους Γάτσου Άντυ, Κατσένη Χριστίνα, συντονιστές και ο Δημήτρης Μπούζης.
          Η εκδήλωση έκλεισε με κέφι, με χορούς, από το χορευτικό ενηλίκων γυναικών και την συμμετοχή των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου