ΠΑΤΡΑ : Πρόγραμμα καλοκαιρινών δράσεων που υλοποίησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα καλοκαιρινών δράσεων που υλοποίησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών από 30 Ιουνίου μέχρι και 16 Ιουλίου, οι οποίες είχαν σκοπό να ενθαρρύνουν την ουσιαστική επαφή των παιδιών με τους χώρους της βιβλιοθήκης και να ανακαλύψουν τη δημιουργικότητα τους .
Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 246 παιδιά από 4 έως 12 ετών σε ένα ταξίδι μέσα από ιστορία και κάστρα, φυτά και χώμα, κύματα και κοχύλια και τέλος πύργους και βασιλιάδες  έμαθαν για το Κάστρο της Πάτρας, την καλλιέργεια, την ανακύκλωση και γνώρισαν το σκάκι.
Τα παιδιά έμαθαν και αποτύπωσαν με την φαντασία τους το Κάστρο μας, φύτεψαν λουλούδια, έφτιαξαν κατασκευές με υλικά που βγάζει το κύμα στη στεριά και ανακάλυψαν τους κανόνες του σκακιού.

Ευχαριστίεσ απευθύνονται πρός Την Εφορία Αρχαιοτήτων Αχαίας για το εκπαιδευτικό υλικό που μας παρείχε, τον Σκακιστικό Όμιλο Πατρών και ειδικότερα τον κο. Τ. Αλεξάνδρου για την  υλοποίηση των δράσεων, καθώς τους γονείς και τα παιδιά που αγκάλιασαν  τις δράσεις και  συμμετείχαν με ενθουσιασμό.
Για πληροφορίες προσεχών δράσεων καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610226792,2610277751
ή ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης www.patraslibrary.weebly.com, και στο facebook: https://www.facebook.com/patraslibrary?ref=hl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου