ΠΑΤΡΑ : Pink the City 2015 & Φωταγώγηση του Δημοτικού ΘεάτρουΟ Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο Pink the City, ένα συμβολικό περίπατο 1,5χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού που θα ξεκινήσει από τα Ψηλά Αλώνια θα κατηφορίσει την οδό Δημ. Γούναρη θα διανύσει τον Πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου και από την Αγίου Νικολάου θα καταλήξει στον Μώλο της Πάτρας! Ώρα εκκίνησης πλατεία Υψηλών Αλωνίων στις 10:30, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015.
Μια δράση που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού στο ζήτημα της έγκαιρης διάγνωσης αλλά και στην απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού.
Με τη συμμετοχή των € 5 στηρίζονται τα προγράμματα του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, ενώ οι πρώτες 3,500 συμμετοχές παίρνουν δωρεάν το ροζ μπλουζάκι με το φετινό σύνθημα.
Για τα σημεία εγγραφών ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα  www.almapoispatras.gr.

 
Τo 2013, στο “Pink the Bridge”,  πάνω από 1,000 πολίτες  και το 2014, στο “Pink the Port”,  πάνω από 3,500 , καταφέραμε να «ξεσηκωθούν» και να έρθουν, να ενωθούν και να περπατήσουν ,  μαζί με τη γυναίκα με καρκίνο μαστού, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ζωής.
  Φέτος, ο στόχος  είναι:  ακόμα περισσότεροι φίλες και φίλοι  να περπατήσουν και να ενωθούν  στον αγώνα  κατά του καρκίνου του μαστού.
Το Σάββατο 24/10/2015 και ώρα 20:00 ο Σύλλογος  σε συνεργασία με τον Δήμο της Πάτρας, θα φωταγωγήσουν Ροζ το Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ», στα πλαίσια της εκστρατείας που γίνεται διεθνώς τον μήνα Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.
Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε όλες και όλους να έρθουν ενισχύοντας την φωνή του εναντίον του καρκίνου του μαστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου