ΤΡΙΠΟΛΗ : Εκδήλωση βράβευσης του κ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Οι  εκδηλώσεις είναι ανοικτές για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες και θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης (Κτίριο Γ.Ε.Α).

Από ημερίδες και συνέδρια για τις εξαγωγές, marketing και b2b επιχειρηματικές συναντήσεις μέχρι live cooking και happenings εκθετών.
Δεν χρειάζεται να διαλέξετε event, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όλα.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκδηλώσεις events των εκθετών της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO». Επισκεφτείτε τα περίπτερά τους και απολαύστε της.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ
Εκδήλωση βράβευσης του κ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Προέδρου & CEO της ΤΕΜΕΣ Α.Ε,  που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO" .
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 18.30 στο χώρο εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων της έκθεσης, ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, Κτίριο Γ.Ε.Α. O Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος είναι Πρόεδρος & CEO της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., εταιρίας ανάπτυξης και διαχείρισης τουριστικών προορισμών υψηλών προδιαγραφών και ο φορέας ανάπτυξης της Costa Navarino, μίας από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις στη Μεσόγειο.  Στην καρδιά της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, η ανάδειξη της ιστορικής κληρονομίας και η ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Η Enterprise Greece  (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν για τις εξαγωγικές και εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου τη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», κτίριο ΓΕΑ, στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Στόχος της ημερίδας είναι η αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων της Πελοποννήσου στις αγορές του εξωτερικού, η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο μιας σειράς πρωτοβουλιών της Enterprise Greece για την ενίσχυση και την τόνωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας  η οποία στοχεύει στην υποστήριξη όλων των εξαγωγικών κλάδων της χώρας μέσω της προβολής στις διεθνείς αγορές των ποιοτικών και υψηλής προστιθέμενης αξίας ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

19.00             Χαιρετισμός,  κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας

19.10             Χαιρετισμός, κ. Χρήστος Στάικος, Πρόεδρος Enterprise Greece

19.20             Παρουσίαση “Οι Ελληνικές εξαγωγές των κλάδων δομικών, βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων - Ελληνική συμμετοχή σε Διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού", κ. Μανώλης Δανιήλ, Διευθυντής Διεθνών Εκθέσεων Δομικών, Βιομηχανικών και Καταναλωτικών Προϊόντων.

19.40             Παρουσίαση «Ο Κλάδος Τροφίμων και Ποτών», κ. Αντώνης Γραβάνης, Αν. Διευθυντής Αγροτικών Προϊόντων, Τροφίμων και Ποτών.


20.00             Παρουσίαση  «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες» και «Συνοπτική Παρουσίαση πιθανών αγορών στόχων»
κ. Γιώργος Παπαστεργιόπουλος, Διευθυντής Πληροφόρησης & Υποστήριξης Επιχειρήσεων  
                       
20.40             Ερωτήσεις – Απαντήσεις


Εκδηλώσεις happenings στα περίπτερα των εκθετών
Τετάρτη 9, Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από  5.30 μ.μ έως τις 8 μ.μ. ο Δήμος Μεσσήνης θα παρουσιάσει επιχειρήσεις που ασχολούνται με την παραγωγή κρασιού ενώ δεν θα λείψουν και οι γευστικές δοκιμές.

Σάββατο & Κυριακή 12 και 13 Νοεμβρίου, από τις 10.30 π.μ.έως τις 10 μ.μ.,  η εταιρεία ORIFLAME διοργανώνει «Oriflame Beauty Party» με αισθητικό και μακιγιέζ που της εταιρίας.  Δωρεάν μακιγιάζ,  συμβουλές και περιποίηση επιδερμίδας, δώρα και εκπλήξεις. Για την καλύτερη λειτουργία (ραντεβού), μπορείτε να καλέσετε στο 6977060622.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι επισκεφτείτε το περίπτερο του Arts & Crafts για να δείτε από κοντά τον ζωγράφο Ηλία Ματθαιόπουλο να δημιουργεί από την αρχή έναν πίνακα ζωγραφικής.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ – ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, 2-3 φορές την ημέρα εντός και μπροστά από το περίπτερό της ετοιμάζει χορευτικές παντομίμες διάρκειας περίπου 5 λεπτών.  Το Σαββατοκύριακο οι παραστάσεις θα γίνονται ανά δίωρο - τρίωρο, 2 φορές το πρωί και 3 το απόγευμα. Την Κυριακή το βράδυ στις 20:00 στο περίπτερό θα γίνει η κλήρωση του διαγωνισμού και η ανακοίνωση των δώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου