ΠΑΤΡΑ : SOLD OUT και οι δύο συναυλίες του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ,



SOLD OUT ήδη από χθες το μεσημέρι και οι δύο συναυλίες του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, 17 και 18 Δεκεμβρίου [8μ.μ. και 7.30 μ.μ. αντιστοίχως].
            Όλα τα εισιτήρια των δύο συναυλιών έχουν εξαντληθεί, γεγονός που αποδεικνύει όχι μόνον τη δυναμική αυτών των συναυλιών της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, αλλά και την εκτίμηση του κόσμου, που έχει περιβάλλει με ιδιαίτερη αγάπη το πολύπλευρο καλλιτεχνικό έργο του Οργανισμού.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Καλλιτεχνική Διεύθυνση της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υπάρξει ένα άρτιο αποτέλεσμα, με την ουσιαστική συμπαράσταση μιας μεγάλης ομάδων χορηγών και υποστηρικτών του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟΥ, στο οποίο θα λάβουν μέρος 350 ερμηνευτές, ήτοι: η ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ‘’SINFONICA’’ [Διεύθυνση: Μο Σταύρος Σολωμός, Άγγελος Γεωργακάτος], οι επιφανείς και καταξιωμένοι σολίστ, Ειρήνη Καράγιαννη [μέτζο σοπράνο], Χάρης Ανδριανός [βαρύτονος], Ήρα Ζέρβα [λυρική σοπράνο], Έφη Καββαδία- Ζέρβα [πιανίστα], Γιάννης Καραμπέτσος [τρομπετίστας], ο λογοτέχνης Κώστας Λογαράς και η ‘’Ακαδημία χορού’’ της Ελένης Μπαλαφούτη.
             Παράλληλα θα λάβουν μέρος 8 τμήματα της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ: η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, πιάνο: Αλμπένα Πένκοβα], η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], το Γ.Φ.Σ. ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Αλμπένα Πένκοβα, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου], από κοινού με το Ορχηστρικό Σχήμα ‘’VIBRATO’’ [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος], η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], αλλά και η Ορχήστρα Τζαζ μουσικής του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], με τις ερμηνεύτριες Ιωάννα Γιαννοπούλου και Δήμητρα Θεοφανίδη.
              Για επί πλέον πληροφορίες, στα γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, καθημερινά πρωί και απόγευμα, τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου