ΑΘΗΝΑ : 7ο Ετήσιο Capital Link CSRinGreece Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Επενδύοντας στην ανάπτυξη – Το νέο πρόσωπο της ΕΚΕ»Για 7η συνεχή χρονιά η Capital Link με το CSRinGreece διοργανώνει το Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Επενδύοντας στην ανάπτυξη – Το νέο πρόσωπο της ΕΚΕ» την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο HILTON Αθηνών, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.Με ιστορικό 22 ετών στη διοργάνωση εξαιρετικά επιτυχημένων Επενδυτικών Συνεδρίων, η Capital Link εγκαινίασε πριν από 7 χρόνια τη διοργάνωση μιας σειράς Ετήσιων Συνεδρίων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο Λονδίνο, την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη όπου έχει γραφεία. Το Συνέδριο, όπως και όλα τα Συνέδρια της Capital Link (στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στην Αθήνα, στη Λεμεσό και στη Σαγκάη) συνδυάζουν  μοναδικές δυνατότητες πληροφόρησης, τεχνογνωσίας και δικτύωσης.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Επένδυση στην Ανάπτυξη» & ΕΚΘΕΣΗ Έργου Φορέων
Η «Επένδυση στην Ανάπτυξη» είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργηθούν οι συνθήκες βιώσιμης ανάκαμψης με θετική επίδραση στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Το Ετήσιο Συνέδριο ευελπιστεί να προσφέρει στους Συνέδρους και ιδιαίτερα στους νέους επιχειρηματίες έναν πρακτικό οδηγό ενίσχυσης και χρηματοδότησης των προτάσεών τους  καθώς και παρουσίασης πρωτοβουλιών, προγραμμάτων και επαφών  που συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Παραδοσιακά  το παρακολουθούν 1,000+ συμμετέχοντες, αποτελεί πλατφόρμα κλειδί μέσω της οποίας  γεφυρώνεται η επικοινωνία μεταξύ εταιρειών, πολιτών και Φορέων στοχεύοντας στο χτίσιμο αποτελεσματικών σχέσεων μεταξύ τους.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Από την επιχειρηματική πλευρά, το Συνέδριο αποσκοπεί να αναδείξει και να προβάλει τις συγκεκριμένες δράσεις και προγράμματα που αναλαμβάνουν οι Ελληνικές και οι διεθνείς εταιρίες καθώς και επιφανείς Ομογενείς συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων. Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνείς φορείς, ευρωπαϊκοί οργανισμοί, επιχειρηματίες και επενδυτές από το εξωτερικό, ιδιαίτερα γνωστοί στους διεθνείς επιχειρηματικούς και επενδυτικούς κύκλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να τον σκοπό αυτό. Οι διεθνείς οργανισμοί και οι ομογενείς επιχειρηματίες μπορούν και προσπαθούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην διαμόρφωση θετικής εικόνας για την Ελλάδα και την προσέλκυση επενδύσεων.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Από την κοινωνική πλευρά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Συνέδριο θα δώσει και πάλι την δυνατότητα σε πάνω από 100 ΦΟΡΕΙΣ από όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσουν το έργο, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους με το δικό τους ενημερωτικό υλικό στο ευρύ κοινό.

ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ
Την Εναρκτήρια κύρια ομιλία του Συνεδρίου θα πραγματοποιήσει η κα Κατερίνα Π. Παναγοπούλου, Εθνική Πρέσβης της Ελλάδος, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι (Fair Play), Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
  • " ACT 4 GREECE": ένα καινοτόμο πρόγραμμα για την κοινωνική επιχειρηματικότητα
  • Η πρόκληση του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού – Προετοιμάζοντας τους νέους για τις προκλήσεις του αύριο
  • Υποστηρίζοντας τους επιχειρηματίες του αύριο
  • Επενδύσεις & δημιουργία θέσεων εργασίας
  • Ελληνικές εταιρείες – Δημιουργία προοπτικών & ευκαιριών
  • Διάθεση κεφαλαίων από διεθνείς οργανισμούς για επενδύσεις στην Ελλάδα
  • Ιδιωτικά & επιχειρηματικά κεφάλαια για επενδύσεις - Βοηθώντας τις Ελληνικές εταιρείες στο εξωτερικό
  • Μη εξυπηρετούμενα δάνεια σαν επενδυτική & αναπτυξιακή ευκαιρία
  • Επενδυτικές & επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα
  • Κοιτώντας την Ελλάδα από νέα οπτική γωνιά

ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ
Την απονομή των βραβείων θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Αθηναίων, κος Γιώργος Καμίνης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σύντομη παρέμβαση.

2017 Capital Link CSR Leadership Awards
Φέτος το Διεθνές Βραβείο «2017 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» θα απονεμηθεί στον κ. Nicholas M. Logothetis, Συνιδρυτή, Concordia Summit & Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ Libra Group, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου της Concordia να φέρνει σε απευθείας επαφή ηγέτες από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με στόχο το δημιουργικό διάλογο που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον.

Το Ελληνικό Βραβείο «2017 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» θα απονεμηθεί στον κ. Μιχάλη Τσαμάζ, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ ως αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής του Ομίλου ΟΤΕ σε τομείς του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της εταιρικής διακυβέρνησης. Η βιώσιμη ανάπτυξη του Ομίλου ΟΤΕ είναι αυτή που οδηγεί τη στρατηγική και τις δράσεις του στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλους.

Nicholas M. Logothetis
Συνιδρυτής, Concordia Summit & Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ Libra Group
O Nicholas Logothetis είναι Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Libra Group και Συνιδρυτής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Concordia.  O Nicholas είναι ένας επιχειρηματίας που διακρίνεται για το πάθος του για την πολιτική και τις διεθνείς υποθέσεις. Ίδρυσε το Concordia, μαζί με τον συνεργάτη του Matthew Swift, με στόχο να διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ πολλών τομέων, ώστε να αντιμετωπιστούν επαρκώς οι παγκόσμιες προκλήσεις και να συμβάλλει στο σχεδιασμό ενός καλύτερου, βιώσιμου μέλλοντος. Η προσήλωση σε αυτό το στόχο και η δέσμευσή του μέσα από συνεργασίες να προσφέρει λύσεις στις διεθνείς προκλήσεις, κατέστησαν το Concordia ως ένα από τα εξέχοντα διεθνή κέντρα παγκόσμιων συνεργασιών μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.
Ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Concordia, ηγείται ενός διακεκριμένου συμβουλίου που αποτελείται από κορυφαίους ηγέτες από την πολιτική, τις επιχειρήσεις, τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τον ακαδημαϊκό τομέα. Οι ηγετικές του ικανότητες να καθοδηγεί το Concordia ώστε να δημιουργεί ευκαιρίες για συνεργασίες ιδιωτικού-δημοσίου, έχουν καθιερώσει το Concordia ως φημισμένο ηγέτη στο χώρο της δημιουργίας συνεργασιών.
Από την ίδρυση του Concordia το 2011 επέβλεψε τη διοργάνωση έξι Διεθνών Συνόδων Κορυφής και πλειάδας συνεδρίων σε τοπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με επιφανείς ομιλητές από τον δημόσιο, τον ιδιωτικό και μη κερδοσκοπικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων πολλών πρώην και νυν επικεφαλής Κρατών.
Ο Nicholas είναι μέλος του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων τoυ Λονδίνου, του National Press Club Washington DC καθώς και του Overseas Press Club. Πριν δημιουργήσει το Concordia και ενταχθεί στο Libra Group, πέρασε αρκετά χρόνια αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο των μέσων μαζικής ενημέρωσης στα Fox News, British Sky Broadcasting, Bryan Cave LLP, Husch Blackwell Sanders and News Corporation. Ο Nicholas τελείωσε τη Σχολή Διεθνών Υποθέσεων Elliott στο Πανεπιστήμιο George Washington.

Μιχάλης Τσαμάζ
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος ΟΤΕ
Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ είναι, από το Νοέμβριο του 2010, επικεφαλής του Ομίλου ΟΤΕ, κορυφαίου τηλεπικοινωνιακού παρόχου στην Ελλάδα και την ΝΑ Ευρώπη, μέλος του Ομίλου Deutsche Telekom.
Υπό τη διοίκησή του, ο Όμιλος ΟΤΕ εξυγίανε τα οικονομικά του, δημιούργησε νέες πηγές εσόδων, και μετασχηματίστηκε σε μια σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας με τον πελάτη στο επίκεντρο και την COSMOTE ως ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Η υγιής χρηματοοικονομική του θέση, επιτρέπει στον Όμιλο ΟΤΕ να εφαρμόζει ένα εκτεταμένο, πολυετές, σχέδιο επενδύσεων σε δίκτυα οπτικών ινών, κινητής νέας γενιάς, υπηρεσιών πληροφορικής και συνδρομητικής τηλεόρασης εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της χώρας. Η στρατηγική του Ομίλου εστιάζει πλέον στον  ψηφιακό του μετασχηματισμό και την προσαρμογή στα δεδομένα που δημιουργεί η νέα ψηφιακή εποχή.
Από το 2001, ο κ. Τσαμάζ κατείχε σειρά θέσεων ευθύνης στον ΟΤΕ, επιβλέποντας την πορεία των διεθνών θυγατρικών του Ομίλου. Έχει διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων θυγατρικών του ΟΤΕ και της COSMOTE στο εξωτερικό και μέλος του ΔΣ της ΕΕ, στην Μεγάλη Βρετανία. Κατέχει, επίσης, τη θέση του Προέδρου του ΔΣ της Telekom Romania Communications. Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ από τον Ιούλιο 2016 ενώ από το Νοέμβριο του 2016 έχει οριστεί Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφιακής Οικονομίας. Πριν την ένταξή του στον ΟΤΕ, ο κ. Τσαμάζ είχε αναλάβει διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις στους τομείς του Marketing και των Πωλήσεων, αλλά και Γενικής Διεύθυνσης σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Vodafone και η Philip Morris.
Ο κ. Τσαμάζ έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του New Brunswick του Καναδά.
    
 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ CAPITAL LINK
Με έδρα τη Νέα Υόρκη και παρουσία στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Όσλο, η Capital Link δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων και Επικοινωνίας (Investor Relations & Financial Communication).
Η Capital Link εξειδικεύεται  στο χώρο της Ναυτιλίας, συνεργαζόμενη με την πλειονότητα των Ναυτιλιακών εταιριών εισηγμένων στα Χρηματιστήρια της Ευρώπης, Αγγλίας και Αμερικής. Παράλληλα διοργανώνει ετησίως μία σειρά Συνεδρίων στη Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Αθήνα, Λευκωσία και Σαγκάη που αφορούν στους κύριους τομείς δραστηριότητάς της.
Από τον Ιανουάριο του 2011, η Capital Link επέκτεινε τις δραστηριότητες της στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δημιουργώντας το δίγλωσσο portal www.csringreece.gr, μία πρωτοποριακή ιστοσελίδα η οποία  γεφυρώνει την επικοινωνία μεταξύ των εταιριών και των φορέων που εκπροσωπούν τη Κοινωνία, αποτελεί μία συγκεντρωτική πηγή ενημέρωσης όλων των νέων που αφορούν στο χώρο της ΕΚΕ και δίνει βήμα και φωνή σε Συλλόγους από όλη την Ελλάδα.
Η Capital Link διοργανώνει δεκατέσσερα Συνέδρια  ετησίως, εκ των οποίων τα  επτά επικεντρώνονται στον ναυτιλιακό τομέα. Τα Συνέδρια της Capital Link προσελκύουν την ελίτ των οικονομικών, επενδυτικών και ναυτιλιακών κοινοτήτων και παρέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό πληροφοριακού περιεχομένου, ευκαιριών μάρκετινγκ και δικτύωσης. Η παγκόσμια πλατφόρμα μάρκετινγκ της Capital Link ενισχύει την προβολή και την εμβέλεια αυτών των Συνεδρίων κατά τη διάρκεια του έτους σε παγκόσμια κλίμακα, με διάρκεια πέραν από την ημερομηνία κατά την οποία πραγματοποιείται κάθε εκδήλωση, καθιστώντας τα ένα συνεχές σημείο αναφοράς για τους συμμετέχοντες στην αγορά.
Οι προσπάθειες της Capital Link έχουν αναγνωριστεί το 2011 από τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία Lloyds's List, το 2012 και το 2013 από το περιοδικό InterContinental Finance και το 2016 από το περιοδικό Wealth & Finance. Το 2016, ο κ. Nicolas Bornozis έχει τιμηθεί προσωπικά για τη δέσμευσή του, τη συμβολή του και τις προσπάθειες του για την προώθηση της Ελλάδας και της Ελληνικής Ναυτιλίας στο εξωτερικό & στη Διεθνή Επενδυτική Κοινότητα από το Propeller Club και Ελληνο-Αμερικανικό Ινστιτούτο AHI.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:
Κυρία Όλγα Μπορνόζη - obornozi@capitallink.com 
Κυρία Μαίρα Κίτωβα - marketing@capitallink.com
Τηλ. Επικοινωνίας +30 210 6109 800
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου