ΠΑΤΡΑ : Η τρίτη ποιητική συλλογή της Ειρήνης Μπόμπολη παρουσιάζεται απόψε Παρασκευή



Η τρίτη ποιητική συλλογή της Ειρήνης Μπόμπολη με τίτλο «Εκεί που ο κύκλος» θα παρουσιαστεί στην Πάτρα τηνΠαρασκευή9 Ιουνίου 2017, ώρα 8.00 μ.μ. στο αίθριο του Μέγαρου Πραπόπουλου (Φιλοποίμενος 36-42).
Για το βιβλίο (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Το Δόντι»)θα μιλήσουν ο Κωστής Δανόπουλος, διδάκτορας Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Μέλος ΣΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και η Ιωάννα Κυρίτση, εκπαιδευτικός (αγγλική φιλολογία). Ποιήματα της συλλογής θα διαβάσει η Αμαλία Ζαμπέτα, ενώ μελοποιημένη ποίηση της Ειρήνης Μπόμπολη θα αποδώσει το Εργαστήρι Μουσικής Έκφρασης.

Πρόκειται για την τρίτη ποιητική συλλογή της Ειρήνης Μπόμπολη, μια συλλογή γεμάτη ταξίδια του νου, του σώματος και της ψυχής, σε τόπους, πάθη, στιγμές και εποχές. Μια συλλογή γεμάτη αφετηρίες, προορισμούς και επιστροφές.

Η Ειρήνη Μπόμπολη γεννήθηκε στο Κεντρικό Άρτας (περιοχή Τζουμέρκων). Σπούδασε φιλολογία και φιλοσοφία. Ζει και εργάζεται στην Πάτρα. Άρθρα και μελέτες της έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Με τους μαθητές της, στη Μέση Εκπαίδευση, επιχειρεί βιωματική προσέγγιση στο θέατρο και στη λογοτεχνική έκφραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου