ΠΡΕΒΕΖΑ : Στο Συνέδριο Ηπειρωτών Εξωτερικού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας 27-29 ΙουλίουΠαρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου θα λάβει χώρα στις 27-29 Ιουλίου 2017 το 4ο Τακτικό Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού στην πόλη της Πρέβεζας, στο Ξενοδοχείο Margarona Royal.
Συνδιοργανωτές, η Περιφέρεια Ηπείρου και το Επιμελητήριο Πρέβεζας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο Κύριος ομιλητής στο επίσημο Δείπνο το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουλίου.Στο Συνέδριο αναμένονται να πάρουν μέρος 120 σύνεδροι που εκπροσωπούν Απόδημους Ηπειρώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αφρική και την Αυστραλία, δήλωσε ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομος Δήμου.

Την Πέμπτη το βράδυ στο στην εναρκτήρια συνεδρία θα εκτεθούν έργα του ζωγράφου Γιώργου Θ. Μήτση, «Μοναστήρια, εκκλησίες, εξωκλήσια και εικονίσματα της Άνω Δερόπολης».
Τέλος θα βραβευθούν προσωπικότητες από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, Παιδείας,  Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Προσφοράς.


Σπύρος Κωσταδήμας,
Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας
Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου