ΠΑΤΡΑ : Συνελήφθησαν για ληστεία σε βάρος γυναίκας



Οι δράστες αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας το κινητό της τηλέφωνο
 Συνελήφθησαν, χθες (22-8-2017) στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 16 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία κατά συναυτουργία.
 Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν μια 22χρονη ημεδαπή, που κινούνταν πεζή και ο 18χρονος της αφαίρεσε, με την άσκηση σωματικής βίας το κινητό της τηλέφωνο. 
 
 Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσες έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία και ευρήματα, που συνέλεξαν από τον τόπο του περιστατικού ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δύο δραστών. 
 Έπειτα από συντονισμένες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εντόπισαν τον 18χρονο και τον 16χρονο, χθες το μεσημέρι και το απόγευμα, στην Πάτρα και τους συνέλαβαν.
 Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν στην οικία του 16χρονου, το κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρέσει τον συνεργό του και το απέδωσαν στην 22χρονη.
 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου