ΠΑΤΡΑ : Κλινική Εξέταση Μαστού από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ



Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας δίνει και φέτος το ηχηρό παρόν του τον μήνα Οκτώβρη, μήνα διεθνώς αφιερωμένο στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνει τη δράση: Δωρεάν Κλινική Εξέταση (ψηλάφηση) Μαστού πάντα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τη συμβολή του Δήμου της Πάτρας.

Οι εξειδικευμένοι γιατροί της περιοχής μας, θα εξετάζουν δωρεάν τις γυναίκες στην Κινητή Μονάδα Υγείας. Οι εθελόντριες του Συλλόγου μας θα διανείμουν έντυπο πληροφοριακό υλικό προς ενημέρωση και κινητοποίηση κάθε γυναίκας της πόλης μας, για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.


Η δράση πραγματοποιείται στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου από :
·        την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 από τις 10:00 ως τις 14:00 και από τις 17:00 ως τις 21:00
·        την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 από τις 10:00 ως τις 14:00 και από τις 17:00 ως τις 21:00

·        και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 από τις 10:00 ως τις 14:00

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η δράση θα κορυφωθεί με την καθιερωμένη και συμβολική ΑΛΥΣΙΔΑ ΖΩΗΣ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου το μεσημέρι.

Οι εξειδικευμένοι γιατροί που προσφέρουν την  πολύτιμη βοήθεια τους : κ.κ Δημήτρης Κούκουρας, Ζυγομαλάς Απόλλων, Κατσιάκης Νίκος, Κυριακοπούλου Δώρα , Χαβελές Γιάννης.

Την πολύτιμη βοήθεια τους προσφέρουν τα διαγνωστικά κέντρα     της πόλης μας: Β΄Διάγνωση, Μαγνητική Πατρών, Μαρλαφέκας, Πατριαρχέας,  Φροντίδα Υγείας , Ασκλιπειίον Β’  και Ολύμπιο Θεραπευτήριο, παραχωρώντας δωρεάν μαστογραφίες σε τυχόν κλινικά ευρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου