ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ :Αποτελέσματα Κυριακής 5/11/2017 από το άνοιγμα των καταστημάτων



"Την Κυριακή 5/11/2017 παρατηρήθηκε αρκετή επισκεψιμότητα στα ανοικτά καταστήματα, αλλά οι αγορές των καταναλωτών ήταν πολύ περιορισμένες. Το φαινόμενο «πολύς κόσμος – λίγες σακούλες» ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της αγοράς σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Για ακόμη μία φορά η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή απέδειξε ότι οι μικρές επιχειρήσεις παρίσταναν τις «γλάστρες» παρακινώντας τον κόσμο να κατέβει στην αγορά για να δουλέψουν μόνο οι «μεγάλοι». 






 
Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών δηλώνει παρών και συνεχίζει τον αγώνα για τη συνταγματική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας, με λειτουργία μόνο τις κατ’ έθιμο και παράδοση Κυριακές (παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, Κυριακή των Βαΐων), με εξαίρεση τη νησιωτική Ελλάδα ή τους τουριστικούς προορισμούς όπως έχουν από χρόνια οριστεί. Η Κυριακή είναι ημέρα ανάπτυξης της προσωπικότητας του ατόμου και του οικογενειακού δεσμού, τόσο των συναδέλφων εμπόρων που λειτουργούν τα καταστήματά τους όσο και των εργαζομένων σε αυτά και οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε ".



Εκ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου