ΠΑΤΡΑ : Ιστιοπλοϊκές Δράσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο


Η  αγωνιστική ομάδα Laser με τους Αχιλλέα Αργυρίου, Στέλλα Αθηναίου-Αθηνάδη, Δημήτρη Βλάχο, Λάμπρο Γεωργόπουλο, Αριστοτέλη Κουλουμπή-Καλογερόπουλο και Γιάννο Σιώκο παρουσίασαν το σκάφος τους στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών.
Η παρουσίαση του σκάφους τύπου Laser έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Αρχαιολογικού Μουσείου με τίτλο «Πνοές Ανέμου - Mare Nostrum» και αποτελεί την αρχή μιας σειράς συμπράξεων του Μουσείου με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών.

Προηγήθηκε ξενάγηση στο χώρο του Μουσείου για το κοινό και ακολούθησε ομιλία του καθηγητή κ. Θανάση Αργυρίου με θέμα «Οι άνεμοι στην περιοχή της Πάτρας», στο γεμάτο κόσμο αμφιθέατρο του Μουσείου. Μετά το τέλος της ομιλίας, ο κ. Κώστας Σταμάτης μέλος του πληρώματος του σκάφους Filinta του Ομίλου παρουσίασε ένα υπέροχο βίντεο από το ταξίδι τους στη Νότια Ιταλία.
Η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση του Laser στο κοινό από τα μέλη της αγωνιστικής ομάδας, ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που οι μικροί αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου παρουσίασαν το σκάφος τους σε μια ομάδα παιδιών του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης για άτομα με αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου