ΠΑΤΡΑ: Ματαίωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΕΕΣΠ Όπως κάθε χρόνο, ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, στα πλαίσια τόνωσης της αγοράς αλλά και της ανταποδοτικότητας προς το καταναλωτικό κοινό, αναλαμβάνει τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων παράλληλα με το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Φέτος, ενώ είχε προηγηθεί συμφωνία με τον Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση χώρου στην πλατεία Γεωργίου Α΄για την τοποθέτηση χριστουγεννιάτικων κατασκευών, ο Δήμος αθέτησε τη συμφωνία. Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος είχε προγραμματίσει εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Make a Wish Ελλάδας, με χορωδίες και άλλα δρώμενα, με μουσικές διαδρομές με Συλλόγους, ενώ παράλληλα θα προβάλλονταν τοπικές επιχειρήσεις μέσω της διάθεσης τοπικών εδεσμάτων και προϊόντων γενικότερα.


Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών εκφράζει τη λύπη του για την αθέτηση της συμφωνίας εκ μέρους του Δήμου Πατρέων και ιδιαίτερα για τη δουλειά, τις ημέρες, τις εργατοώρες και τα χρήματα που χάθηκαν με υπαιτιότητα του Δήμου Πατρέων.
Εκ του Συλλόγου 

και η απαντηση του Δήμου "Ο Εμπορικός Σύλλογος, τηρώντας πιστά τα… έθιμα, καταγγέλλει για μια ακόμα χρονιά τον Δήμο, για την μη παραχώρηση της πλατείας Γεωργίου για εκδηλώσεις. 
Στην πλατεία Γεωργίου, όπως είναι γνωστό, έχει δημιουργηθεί από τον Δήμο Χριστουγεννιάτικο χωριό και πραγματοποιούνται εκδηλώσεις από τον Δήμο και άλλους Συλλόγους.
Ο Δήμος Πατρέων έχει παραχωρήσει στον Εμπορικό Σύλλογο έκταση 600 τ.μ. στον μώλο της Αγίου Νικολάου για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
Ευχόμαστε στον Εμπορικό Σύλλογο, στους εμπόρους της πόλης μας και σε όλους τους εργαζόμενους στα εμπορικά καταστήματα, χρόνια πολλά και η νέα χρονιά να ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή και στον αγώνα τους".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου