ΠΑΤΡΑ :Τυχερός ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕΤο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε ένα γιορταστικό κλίμα παρουσία των ηθοποιών , των μουσικών, των σπουδαστών και των καθηγητών  της Δραματικής Σχολής, των εργαζομένων, των συντελεστών, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου , δημοσιογράφων και φίλων του Θεάτρου.
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Διοικητικού  Συμβουλίου του Θεάτρου Ανδρέας Τερζής μαζί  με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Σταύρο Τσακίρη, ενώ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης Θωμόπουλος, ο οποίος και εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Πατρέων  Κώστα Πελετίδη, ήταν ο τυχερόςτου φλουριού.

Ο ταμίας του Θεάτρου Απόλλων Αλέξανδρος Κλειδωνάρης και ο σπουδαστής της Δραματικής Σχολής Χάρης Φραγκούλης  ήταν οι άλλοι δύο τυχεροί . Ενδιαφέρον είχε το θεατρικό δρώμενο που ετοίμασαν και παρουσίασαν  οι σπουδαστές του 2ου έτους της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου