Αναμετάδοση του Real fm από τον ΑΝΤ-1 Πάτρας 105.3



Την αποκλειστική και σε πραγματικό χρόνο αναμετάδοση του Real fm, ξεκινάει από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, ο ΑΝΤ-1 Πάτρας 105.3  διατηρώντας όμως  παράλληλα και τις τοπικές ειδησεογραφικές του εκπομπές.
Έτσι, από τη συχνότητα του ΑΝΤ-1 Πάτρας, θα ακούγονται σε real time οι εκπομπές των: Νίκου Χατζηνικολάου, Βασίλη Λυριτζή, Δημήτρη  Καμπουράκη, Νίκου Στραβελάκη, Γιώργου Γεωργίου, Λιάνας Κανέλη και άλλων γνωστών δημοσιογράφων. Και μαζί, η ανατρεπτική «Ελληνοφρένεια» και όλες οι υπόλοιπες δημοφιλείς εκπομπές του Real fm.
Σε τοπικό επίπεδο, ο σταθμός διατηρεί την καθημερινή ειδησεογραφική του ζώνη με τις εκπομπές των Παναγιώτη Ρηγόπουλου, Αχιλλέα Ροδίτη και Ανδρέα Χριστόπουλου, ενώ παράλληλα στη μουσική ζώνη του Σαββατοκύριακου θα μεταδίδεται η εκπομπή του Τάκη Βαβαρούτα.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας ΑΝΤ-1 Πάτρας και Real fm προβλέπονται επιπροσθέτως και αμφίδρομες ανταποκρίσεις για τα σημαντικά θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, καθώς και αντίστοιχες παρεμβάσεις από τους δημοσιογράφους των δύο σταθμών, στις καθημερινές εκπομπές του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου