Συμμετοχή της Δρ Αυγερινοπούλου ως Μέντορα στον 24οΦοιτητικό Διαγωνισμό του economiaγια το Μέλλον της Ελληνικής Ναυτιλίας



Η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, τ. Βουλευτής Ν. Ηλείας, συμμετείχε χ ως μέντορας στο σεμινάριο που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 24ου Φοιτητικού Διαγωνισμού από τον Όμιλο economiaκαι το Περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση». Επικεφαλής του Ομίλου είναι η κα Βοβολίνη, η οποία παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ έτερος μέντορας ήταν ο Δρ. Οικονόμου. Ο Φοιτητικός Διαγωνισμός έχει αναδειχθεί σε θεσμό που παροτρύνει τους φοιτητές να συμμετέχουν ενεργά και να συνδέουν την ακαδημαϊκή τους γνώση με επίκαιρα θέματα που απασχολούν την ανάπτυξη της χώρας.



 Ο φετινός Διαγωνισμός αφιερώνεται στο «Αύριο της Ελληνικής Ναυτιλίας», ενώ ειδικότερα στοχεύει στην ανάδειξη των ευκαιριών και των προκλήσεων της Ελληνικής Ναυτιλίας, καθώς η ναυτιλία αποτελεί ένα νευραλγικό τομέα για την Ελλάδα. Η Δρ. Αυγερινοπούλου είχε ως φοιτήτρια αναδειχθεί στην Α’ Θέση του Φοιτητικού Διαγωνισμού το 2000. Όπως δήλωσε η ίδια η σημερινή της συμμετοχή ως μέντορας στους νεότερους φοιτητές ήταν μια ευκαιρία να βοηθήσει τους νεότερους φοιτητές και να ανταποδώσει τις γνώσεις που η ίδια έλαβε από τη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό του 2000. Θεωρεί δε τον εν λόγω φοιτητικό διαγωνισμό από τους πλέον έγκυρους στην χώρα μας και αποστέλλει τα συγχαρητήριά της στον Όμιλο economiaγια την πολυετή στήριξη που προσφέρει στο Διαγωνισμό, ενώ καλεί όλους τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να στείλουν την αίτησή τους. Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στον Διαγωνισμό είναι η 31η Μαρτίου 2018.
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και το σεμινάριομπορείτε να δείτε στη σελίδα του φοιτητικού διαγωνισμού διαθέσιμη στο: https://www.economia.gr/gr/journal2/blog?journal_blog_category_id=9
Στη  φωτογραφίες από το mentoringμε την κ Βοβολίνη, ιδιοκτήρια – εκδότρια, και τον κ. Κων/νο Οικονόμου, καθηγητή και μέντορα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου