Ανδρέας Κατσανιώτης: "Σκάνδαλο είναι και η διάλυση του χώρου της Υγείας"«Ο κ. Πολάκης, αντί για… δημόσιος κατήγορος θα πρέπει να γίνει υπουργός Υγείας, διαφορετικά θα είναι ο ίδιος κατηγορούμενος για τα χάλια του συστήματος υγείας από τους Έλληνες πολίτες» υπογράμμισε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης, κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ».
Ο κ. Κατσανιώτης υπογράμμισε πως η υπόθεση Novartis αποτελεί ένα σκάνδαλο που πρέπει να διερευνηθεί σε όλο του το βάθος, αλλά αυτό είναι ευθύνη της Δικαιοσύνης και προϋποθέτει μία υπεύθυνη και σοβαρή κυβέρνηση που δεν επιδιώκει «σόου» εις βάρος των πολιτικών της αντιπάλων, κάτι που δυστυχώς πράττει η σημερινή κυβέρνηση.
«Η φαρμακευτική εταιρεία, εκμεταλλευόμενη την ανάγκη εκατομμυρίων ανθρώπων που ήσαν αντιμέτωποι με σοβαρές παθήσεις, υπερκοστολογούσε φάρμακα. Αυτό είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Εξίσου σοβαρό όμως είναι οι Έλληνες να βρίσκονται αντιμέτωποι με την διάλυση του χώρου της Υγείας. Και γι αυτό, η ευθύνη ανήκει ολοκληρωτικά στην κυβέρνηση....»τόνισε ο κ. Κατσανιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου