ΠΑΤΡΑ : Το Επιμελητήριο Αχαΐας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

 Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου το Επιμελητήριο Αχαΐας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2018 μέσα σε γιορτινό κλίμα με την παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κου Χαρίτση με την ευλογία του Επισκόπου Κερνίτσης  κου Χρύσανθου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευχήθηκε ευημερία και ανάπτυξη. Αργότερα στον σύντομο χαιρετισμό του ζήτησε την θέσπιση κινήτρων που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν καθώς και την υλοποίηση υποδομών, οι οποίες είναι εντελώς αναγκαίες προκειμένου να υπάρξει ανταγωνιστικότητα.  Ο κος Μαρλαφέκας επίσης τόνισε την άριστη συνεργασία που έχει με τον Υπουργό κο Χαρίτση.














Ο κος Χαρίτσης ζήτησε περισσότερη δουλειά από όλους και έδωσε ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον της χώρας μέσα στο 2018. Αντίστοιχα και ο πρόεδρος του Enterprise Greece  ανέφερε ότι οι εξαγωγές έχουν μία ανοδική πορεία. Οι βουλευτές της Αχαΐας ζήτησαν βοήθεια και την υλοποίηση των δεσμεύσεων του κράτους. Μέσα στο ίδιο κλίμα μίλησε και ο Αντιπεριφερειάρχης κος Αλεξόπουλος τονίζοντας τη σπουδαιότητα της στήριξης του κράτους.  

Χαιρετισμούς επίσης απεύθυναν οι βουλευτές Ν. Αχαΐας κος  Νικολόπουλος και κος Κατσανιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Enterprise Greece κο Στάικος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κο Τσιχριτζή, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κο Λεβέντη,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου