ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Ενδιαφέρον των Βρετανικών Επιχειρήσεων



Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Β. Μήτση επισκέφθηκε  η Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα κα Κέιτ Σμίθ.Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος για τις δυνατότητες συνεργασίας και ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού τομέα μεταξύ του Νομού Ιωαννίνων και της Μεγάλης Βρετανίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην συνεργασία των επιχειρήσεων των δύο χωρών.

  Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Β. Μήτσης επεσήμανε ότι επιβάλλεται η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας με την πρόκληση νέων επενδυτικών ευκαιριών.
Συζητήθηκε το ενδιαφέρον των Βρετανικών Επιχειρήσεων για τις Επιχειρήσεις-Μέλη μας και ιδιαίτερα για τους επιχειρηματικούς κλάδους τουρισμού και τροφίμων – ποτών, με έμφαση στις μικρές επιχειρήσεις στους τομείς των γαλακτοκομικών-τυροκομίας, κρεάτων, κρασιού, νερού και μελιού.
Τέλος, υπήρξε κοινή πρόθεση για άμεσες μελλοντικές συναντήσεις με στόχο συνέργειες που θα εμπεδώσουν κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης ώστε να αρθούν προβλήματα και αγκυλώσεις σε εισαγωγές – εξαγωγές δημιουργώντας νέες ευκαιρίες ένθεν και ένθεν, έτσι ώστε να προκύψει μέγιστη αποτελεσματικότητα σε ότι αφορά την Ελληνο-Βρετανική συνεργασία. Στην Συνάντηση παρέστη και ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Χριστόδουλος Παπαρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου