ΠΑΤΡΑ : Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΕΣΥΝ


Πραγματοποιήθηκε στις 21/3/2018 η Εκλογοαπολογιστική  Συνέλευση του ΕΣΥΝ Πάτρας στην αίθουσα του ΤΕΕ .
Στη Συνέλευση εκλέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή που θα διεξάγει τις εκλογές για νέο Δ.Σ. του φορέα καθώς και για αντιπροσώπους στο Συνέδριο όλων των παραρτημάτων ΕΣΥΝ που λειτουργούν στην Ελλάδα, που θα γίνει τον Απρίλιο στην Αθήνα.
Οι εκλογές θα γίνουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/3/2018 5-9 μ.μ. και το ΣΑΒΒΑΤΟ 31/3/2018  10-2  το πρωί στο ΜΕΓΑΡΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ.


 
 
Στην έναρξη της Συνέλευσης βραβεύθηκαν για τη συμβολή τους στην ποιοτική εξέλιξη της δουλειάς του ΕΣΥΝ και για την συνεισφορά τους στην υλοποίηση πρωτοπόρων και καινοτόμων δράσεων του φορέα μας, η κ. Κωνσταντίνα Σωτηριάδου, ψυχίατρος και παιδοψυχίατρος, τ. Δ/ντρια του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Πάτρας, η κ. Άννα Μαρία Βιέρου, ψυχολόγος στο ΚΕΘΕΑ-ΟΞΥΓΟΝΟ και η κ. Δήμητρα Μαντζάνα, ψυχολόγος, η οποία υλοποιεί το πρόγραμμα Πρωτογενούς πρόληψης κατά των Ναρκωτικών στις κατασκηνώσεις του Δήμου Πατρέων.
Απονεμήθηκε, επίσης, τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Γιάννη Κωστόπουλου, εκπαιδευτικού και μέλους του ΕΣΥΝ Πάτρας, σε ένδειξη μνήμης και τιμής για την προσφορά του στον αντιναρκωτικό αγώνα. Ο Γιάννης Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα το 2014.
Το απερχόμενο Δ.Σ. καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του ΕΣΥΝ Πάτρας να συμμετέχουν στις εκλογές, να δώσουν δύναμη στο ΕΣΥΝ και στον αντιναρκωτικό αγώνα, ειδικά σήμερα που  τα οξυμένα κοινωνικά προβλήματα καθώς και η ψήφιση της ιατρικής χρήσης της κάνναβης ευνοούν δραματικά τη διάδοση των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου