ΠΑΤΡΑ : Το4o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stratego 2018 ( 20-22 Απριλίου)


 Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stratego στις δύο κατηγορίες, Senior & Junior. Η διοργάνωση της Hellenic Stratego Committee, που γίνεται υπό την ευθύνη της Patras Stratego Team και την συμβολή του πολιτιστικού συλλόγου Εγλυκάδος "Έκφραση", θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 20 μέχρι Κυριακή 21 Απριλίου 2018 στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών και στο cafe "το Νέον".
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα ακολουθήσει τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ISF) στην κατηγορία Senior, όπως και στην Junior για πρώτη φορά. Στην κατηγορία Senior θα πραγματοποιηθούν 9 γύροι, ενώ στην Junior 7. Οι τρείς πρώτοι νικητές της κατηγορίας Junior θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία Senior.
Οι συμμετοχές αναμένεται να είναι οι περισσότερες από κάθε άλλο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μέχρι σήμερα. Θα συμμετάσχουν τα clubs Athens Stratego Team, Patras Stratego Team, Pella Club Alexander the Great, Pyrgos Stratego Team, Serres Stratego Team και Stratego Captains.
Την Παρασκευή στο cafe "το Νέον", θα ξεκινήσει η κατηγορία Junior και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης στην πλατεία Γεωργίου, με τις βραβεύσεις της κατηγορίας Junior, παρουσίαση των παικτών και ομάδων της κύριας κατηγορίας Senior και με αγώνα επίδειξης σε Stratego μεγάλων διαστάσεων από τον Πρωταθλητή Ελλάδος 2017, Βανδώρο Γιάννη και Δευτεραθλητή Ελλάδος 2017, Στανίτσα Μπάμπη. Η κατηγορία Senior θα ξεκινήσει το Σάββατο το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το απόγευμα με την τελετή λήξης στην Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Στον χώρο αγώνων θα λειτουργήσει έκθεση Stratego καθ' όλη την διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Για την οργάνωση του 4ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Stratego 2018, συνέβαλαν σημαντικά το ηλεκτρονικό κατάστημα παιγνιδιών "efantasy.gr", το café "το Νέον", το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι", το φωτοτυπικό κέντρο "copy25", τα καταστήματα παιγνιδιών "Το Παιγνίδι", η επιχείρηση "Σκακιστικό κέντρο Ελλάδος", η επιχείρηση εκτυπώσεων "CustomPrints" και το εργαστήριο Vitro-Fushing "Άνασσα".
Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι και την Τετάρτη 18 Απριλίου, στην ηλεκτρονική φόρμα: https://goo.gl/forms/BO8ZxYX4rh9a7FLf2 . Χρήσιμες πληροφορίες και εξυπηρέτηση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της εθελοντικής ομάδας διαχειριστικής υποστήριξης των τουρνουά της Patras Stratego Team στο facebook: Strategeiras
Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο τηλεοπτικός σταθμός "SUPER B", ο ραδιοφωνικός σταθμός "Wave97.4", το περιοδικό "Τέταρτο", η εφημερίδα "VPRESS", η εφημερίδα "Match Αχαΐας", οι ιστοσελίδες ενημέρωσης "imerisios.gr" και "dytikosaxonas.gr" και η ιστοσελίδα ενημέρωσης εκδηλώσεων "happyweek.gr".
Σύντομο Πρόγραμμα Αγώνων:
Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 -
cafe "το Νέον"
15:00 - 19:40 κατηγορία Junior 1ος μέχρι 4ο γύρο
Σάββατο 21 Απριλίου 2018 - Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών
09:30 - 12:10 κατηγορία
Junior 4ος μέχρι 7ο γύρο
Σάββατο 21 Απριλίου 2018 - πλατεία Γεωργίου
12:30 - 13:15 Τελετή Έναρξης
Σάββατο 21 Απριλίου 2018 - Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών
13:30 - 18:45 κατηγορία
Senior 1ος μέχρι 4ο γύρο
Κυριακή 22 Απριλίου 2018 - Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών
10:00 - 19:00 κατηγορία
Senior 5ος μέχρι 9ο γύρο, Τελετή Λήξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου