ΠΑΤΡΑ : Αρχαιρεσίες την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 Ιουνίου στην Πολυφωνική


Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, αποφάσισε ομόφωνα τον διορισμό της ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ, που θα διεξάγει τις ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία.
          Η Εφορευτική Επιτροπή, απαρτίζεται από τα εξής μέλη: ΕΦΗ ΚΑΒΒΑΔΙΑ- ΖΕΡΒΑ- Πρόεδρος [Αναπληρώτρια Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Οργανισμού και Δ/κή Δ/ντρια του Ωδείου], ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΟΣΜΑΡΑΚΗ- Μέλος [Μικτή Χορωδία] και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ- Μέλος [Νεανική χορωδία]. 


          Οι υποψηφιότητες για μέλη του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ή της ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ, μπορούν να κατατίθενται στην Εφορευτική Επιτροπή [Γραμματεία Οργανισμού], από Δευτέρα 18 Ιουνίου, έως και την Παρασκευή το βράδυ 22 Ιουνίου. Γίνονται επίσης δεκτές και γραπτές υποψηφιότητες που θα σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
          Σύμφωνα με την απόφαση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ, οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν [την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 Ιουνίου όπως ήδη είναι γνωστό], από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.
          Τα μέλη που θα προσέλθουν για τη ψηφοφορία θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 6 μήνες ενεργή δραστηριότητα στον Οργανισμό [ενεργά ή τακτικά μέλη] και να είναι τακτοποιημένα από πλευράς οικονομικής, ως προς τις συμβατικές τους υποχρεώσεις [συνδρομές]. Μπορεί κάποιος να καταβάλει τη συνδρομή του [αν έχει αργοπορήσει την καταβολή της] και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των αρχαιρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου