ΚΑΛΑΜΑΤΑ : 7η Έκθεση Αγροτικών & Τοπικών Προϊόντων ΑΡΤΟΣ – ΟΙΝΟΣ - ΕΛΑΙΟΝ


Ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει και φέτος για 7η χρονιά την παμπελοποννησιακή έκθεση αγροτικών και τοπικών προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον».

Η έκθεση αποτελεί επιτυχημένο θεσμό με σκοπό την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων, του λαϊκού πολιτισμού και των παραδόσεών μας. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πανέμορφο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων που αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης καθώς σ’ αυτό λειτουργεί και υπαίθριο μουσείο σιδηροδρόμων. Η έκθεση πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων καλλιτεχνικών και άλλων εκδηλώσεων Η επισκεψιμότητα της έκθεσης ξεπερνάει τα 6.000 άτομα.


Στα πλαίσια της έκθεσης, λαμβάνουν χώρα καθημερινά πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και δραστηριότητες που σχετίζονται με τις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο παρασκευής των τροφίμων τα παλαιότερα χρόνια.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εμπλουτίζεται με μουσικά σχήματα, παράσταση καραγκιόζη κ.α., με στόχο την αυξημένη προσέλευση του κόσμου καθ’ όλες τις ημέρες λειτουργίας.


Η προβολή και επικοινωνιακή προώθηση της διοργάνωσης είναι πολύπλευρη και εκτεταμένη.

Οι επιχειρήσεις που παράγουν και διαθέτουν τρόφιμα, ποτά και άλλα παραδοσιακά προϊόντα μπορούν να λάβουν μέρος στην έκθεση που θα λειτουργεί τις 4 ημέρες από 6.00 μ.μ. έως 23.30 μ.μ. ενώ στη διάρκεια της έκθεσης μπορούν να γίνονται και πωλήσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 20 Ιουλίου

Για πληροφορίες

Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Γραφείο Πάτρας, τηλ. 2610- 625141, patra@anelixi.net.gr



Γραφείο Καλαμάτας, τηλ. 27210 62151 info@anelixi.ne

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου